u-viyskovikh-rf-pochalis-problemi-z-finansuvannyam-rozvidka

У військових рф почалися проблеми з фінансуванням – розвідка

 • 105366 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Після обіцяних виплат у військових російської окупаційної армії з’явилися проблеми з фінансуванням. Про це повідомляє УНН із посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Деталі

"Як з’ясувалось, оплата цих витрат в бюджеті жодним чином не передбачена. А зважаючи на незадовільний стан фінансової системи РФ через введені санкції, додаткових коштів в бюджеті знайти неможливо", — ідеться у повідомленні. 

Зокрема, в тимчасово окупованому Криму після виплати "відряджувальних" тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий наявний ліміт коштів військових частин повністю вичерпано. Фінансування будь-яких виплат за березень немає.

Схожа ситуація і з оплатою участі у війні найманців російських "ПВК". Серед них частішають випадки відмови від виїзду на територію України. Причина – невиконання умов укладених контрактів. Бойовики не отримують коштів за участь в бойових діях, компенсацій за поранення та обіцяних "соціальних гарантій".

Нагадаємо

За даними розвідки, російські війська на тимчасово окупованих територіях вилучають та знищують українську літературу та підручники історії України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП