u-yerusalimi-palestinets-na-avto-vletiv-u-izrayilskikh-viyskovikh-schonaymenshe-12-soldativ-travmovano

У Єрусалимі палестинець на авто влетів у ізраїльських військових, щонайменше 12 солдатів травмовано

 • 14299 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. У Єрусалимі палестинець протаранив своїм автомобілем групу ізраїльських солдатів. В результаті терористичного акту постраждало щонайменше 12 солдатів. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомила Армія оборони Ізраїлю, передає УНН.

"Рано вранці палестинець протаранив своєю машиною групу солдатів Армії оборони Ізраїлю в Єрусалимі. В результаті терористичного акту були поранені 12 солдатів, один з яких у перебуває важкому стані", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що Армія оборони Ізраїлю переслідує терориста.

Нагадаємо, Ізраїль атакував військові цілі ХАМАС у відповідь на обстріл з сектора Газа.

Раніше, як повідомлялося в УНН, лідер Палестини погрожує Ізраїлю виходом з усіх угод у випадку анексії долини Йордану. Міністр оборони Ізраїлю Нафталі Беннет наприкінці грудня минулого року розпорядився почати планування будівництва нового кварталу для єврейських поселенців у великому палестинському місті Хеврон на Західному березі річки Йордан.

Також у січні цього року президент США Дональд Трамп запропонував новий план врегулювання палестино-ізраїльського конфлікту.

RAMMING ATTACK:

Early this morning, a Palestinian rammed his car into a group of IDF soldiers in #Jerusalem. The #terror attack injured 12 soldiers, one of whom is in serious condition.

We are currently pursuing the terrorist. pic.twitter.com/ZqnQWmXtyN

— Israel Defense Forces (@IDF) February 6, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу