u-yes-poobitsyali-podalshu-pidtrimku-ukrayini-z-realizatsiyeyu-reform

У ЄС пообіцяли подальшу підтримку Україні з реалізацією реформ

 • 6109 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. У Європейському Союзі пообіцяли подальшу підтримку Україні з реалізацією реформ. Про це заявила Верховний представник ЄС з закордонних справ і політики безпеки, віце-президент ЄК Федеріка Могеріні і єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Хан, передає УНН з посиланням на прес-службу Європейської служби зовнішніх справ.

"Україна зробила великі кроки протягом останніх двох років, в дуже складних умовах, серед яких не останню роль зіграли конфлікт на сході України і незаконна анексія Криму і Севастополя. Сьогоднішнім звітом повністю визнається ця робота, проведена українською владою. Зараз вкрай важливим є перехід від прийняття законодавства і створення інститутів до реалізації цих реформ у повному обсязі, щоб українські громадяни отримали від цього користь. Україна може розраховувати на підтримку Європейського Союзу у своєму просуванні вперед", - сказала Ф.Могеріні.

Зі слів єврокомісара Й.Хана, "зусилля щодо реформування України приносять результати".

"Україна зробила важливі кроки для вирішення основних, системних викликів щодо корупції і шляхом обмеження масштабів корупції в низці областей, а також завдяки зміцненню засобів для переслідування порушників. Ця робота має тривати і принести реальні зміни у те, як країна здійснює свою діяльність. Боротьба з корупцією і створення надійної судової системи також є ключем до трансформації ділового клімату і відновлення процвітання. Європейський Союз продовжуватиме підтримку України в цих зусиллях, як в політичному, і в фінансовому сенсі", - додав комісар ЄС.

Нагадаємо, ЄС у доповіді зазначив, що Україна досягла прогресу з реформами і потрібна їх подальша реалізація.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Сайт Міноборони не працює через мережеві атаки

     • 19420 переглядiв

    Підліток загинув на залізниці у Горішніх Плавнях

     • 9192 переглядiв