u-zakhisnomu-kostyumi-ta-z-vinikom-u-chernivtsyakh-dezinfikuyut-gromadskiy-transport

У захисному костюмі та з віником: у Чернівцях дезінфікують громадський транспорт

 • 11713 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Чернівецьке тролейбусне управління розмістило на своїй сторінці фотографії, як у місті дезінфікують громадський транспорт. На фото зображені працівники у захисних костюмах, які за допомогою віника та спеціального розчину обробляють тролейбус. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку установи в Facebook.

На фото зображені працівники Чернівецького тролейбусного управління, які в захисному костюмі, респіраторі та окулярах за допомогою дезінфікуючого засобу обробляють тролейбус ззовні та зсередини. Також його вимили за допомогою спеціальних щіток, а працівниця в респіраторі підмела його віником.

Нагадаємо, у Чернівецькій області підтверджений єдиний випадок інфікування коронавірусом в Україні. Заражений почувається добре, кашель полегшується.

Також в інфекційному відділень перебувають ще 5 осіб з ознаками респіраторного захворювання, які повернулись з країн, де поширений коронавірус. Щоб запобігти поширенню коронавірусу в області виділили 4 мільйони гривень із резервного фонду області.

Всього в Україні перевіряють 10 підозр на коронавірус.

Також нагадаємо, починаючи з 4 березня всі тролейбуси та автобуси перед виходом на маршрут в Чернівцях мають проходити ретельну санітарну очистку та дезінфекцію.

Українські Національні Новини

Суспільство