u-zakhoplenomu-mariupoli-mistseva-vlada-shukaye-lyudey-dlya-provedennya-referendumu-proponuye-100-tis-rubliv

У захопленому Маріуполі "місцева влада" шукає людей для проведення "референдуму", пропонує 100 тис. рублів

 • 153255 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. У тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області самопроголошена «влада» терміново шукає людей для проведення псевдореферендуму. За цю «роботу» обіцяють 100 тис. рублів. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, інформує УНН.

Цитата

«Підготовка до псевдореферндуму в Маріуполі. Що відомо на зараз - комісії не сформовані. Окупаційні адміністрації в терміновому порядку шукають людей, які можуть бути залучені. Обдзвонюють всіх членів виборчих комісій при Україні всіх рівнів. Пропонують заробітну платню 100 тис. рублів. Але поки - людей немає», - заявив він.

Деталі

За його інформацією, псевдореферендум буде проходити в одному з базових центрів (вулиця Апатова, 9). Завдання «влади» - до 21:00 наповнити комісії в головному офісі окупантів (вул. Громова, 63).

«По школах розмістились російські військові у великій кількості, наче для забезпечення охорони «референдуму», бюлетені ще не завезено, але наче вже в дорозі. Попередньо маріупольці без фільтрації до «референдуму» не допускаються. Таке собі волевиявлення», - додав Андрющенко.

Доповнення 

На тимчасово захоплених росіянами територіях почали з’являтися листівки із закликом жінок вступити на військову службу, що свідчить про відчай.

Українські Національні Новини

Політика