u-zakladakh-osviti-kiyeva-do-oseni-oblashtuyut-ukrittya-klichko

У всіх закладах освіти Києва до осені облаштують укриття – Кличко

 • 150885 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Сьогодні під час пленарного засідання сесії Київської міської ради депутати ухвалили рішення про облаштування захисних укриттів у всіх столичних закладах освіти. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, інформує УНН.

Цитата

"Сьогодні Київрада схвалила рішення, що дозволить розпочати процес влаштування найпростіших укриттів у тих закладах освіти столиці, де укриттів немає. Ми маємо привести до ладу - відремонтувати чи відреконструювати, забезпечити необхідними засобами - укриття в комунальних школах та садочках. Адже війна триває, залишається загроза ракетних обстрілів столиці. І ми повинні створити безпечні умови та захистити наших дітей, вчителів та загалом киян", - ідеться в повідомленні.

Деталі

Відповідний проєкт рішення "Про забезпечення умов створення найпростіших укриттів у закладах дошкільної та загальної середньої освіти комунальної власності" підтримали 85 депутатів.

Нагадаємо 

Місцева влада вирішить, як навчатися дітям у школах – офлайн або онлайн. Глава Міносвіти зазначив, що лише за наявності гарантій безпеки для учасників освітнього процесу буде офлайн-формат навчання.

В Україні школярі поновлять навчання з 1 вересня. Проте вони зможуть піти лише до тих навчальних закладів, будинки яких обладнано укриттям на випадок обстрілу.

Українські Національні Новини

Київ