u-zamakhu-na-vbivstvo-pidozryuyetsya-deputat-mistsevoyi-radi-na-khersonschini

Депутат місцевої ради на Херсонщині, перебуваючи в гостях, ледь не вбив господаря. Прокуратура повідомила про підозру

 • 499289 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Прокуратура Херсонської області повідомила про підозру депутату, який ледь не застрелив товариша під час побутового конфлікту, повідомляє УНН з посиланням на Офіс Генпрокурора.

Деталі

Керівником Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату однієї з місцевих рад Бериславського району. За даними слідства, у березні 2023 року підозрюваний гостював у знайомого. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт і гість вистрелив у господаря з автоматичної зброї.

Куля влучила у вікно, зачепивши тім’яну область голови потерпілого та завдавши йому тілесних ушкоджень. Запобігти фатальному наслідку допоміг опір потерпілого та його дружини. З місця події правоохоронці вилучили зброю та патрони, які скерували на експертне дослідження.

Цитата

"Депутату інкримінують незакінчений замах на умисне вбивство (ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Наразі підозрюваний затриманий", - йдеться в повідомленні Офісу Генпрокурора.

Якщо провину буде доведено, то чоловіку загрожує позбавлення волі від семи до п'ятнадцяти років.

Досудове розслідування провело ГУ НП в Херсонській області за процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готель у Буковелі, земля, квартира і Mercedes: арештували мільйонні активи начальника служби безпеки Януковича

Українські Національні Новини

Кримінал та НП