u-zaporizhzhi-sogodni-chuli-vibukhi-u-nebi-nad-oblastyu-ppo-zbili-vorozhu-raketu

У Запоріжжі сьогодні чули вибухи: у небі над областю ППО збили ворожу ракету

 • 249619 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. У небі над Запорізькою областю українські сили ППО сьогодні збили ворожу ракету, повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні зранку багато запоріжців чули вибух. Хочу вас заспокоїти, це спрацювали сили нашої ППО. Близько 7:30 українські військовослужбовці збили ворожу ракету у Запорізькій області", - написав Куртєв у Telegram, подякувавши військам ППО.

Доповнення

Президент Зеленський вказав, що найзагрозливіша ситуація спостерігається на Запоріжжі, росіяни не залишили спроб окупувати облцентр.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух вказав, що рашисти не полишають спроби просунутись далі на сході регіону. Також Старух розповів, що окупанти відводять війська з Мелітопольського та частини Василівського району. Очільник ЗОВА зазначив, що такі дії можуть бути ротацією. Переміщення окупантів відбувається у напрямку Херсона. Крім цього, у Запорізькому регіоні продовжується зведення ліній захисту, що суттєво допомагає нашим Збройним Силам давати відсіч окупантам. Наразі створено багато фортифікаційних споруд на підступах до Запоріжжя, вказують у Запорізькій ОВА.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП