u-zaporizhzhi-vilucheno-ponad-1-tis-nezakonnikh-pirotekhnichnikh-virobiv

У Запоріжжі вилучено понад 1 тис. незаконних піротехнічних виробів

 • 8955 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 27 грудня. УНН. Сьогодні у Запоріжжі під час спільного рейду співробітників ГУ ДСНС та ГУ Нацполіції України у Запорізькій області, було вилучено понад 1 тис. незаконних піротехнічних виробів та складено 5 адміністративних актів. Про це повідомили у відділі коммунікації ГУ ДСНС України у Запорізькій області, передає УНН.

Правоохоронці відвідали місця стихійного продажу піротехнічних виробів, поспілкувавшись з реалізаторами і покупцями. Метою заходу було попередити громадян щодо купівлі піротехніки у нелегальних місцях і з’ясувати, чи порушується закон в цій сфері.

"За сьогодні співробітниками поліції складаються вже 5 адміністративних актів та вилучено понад 1000 незаконних піротехнічних виробів. Справи будуть направлені до суду, де і будуть вирішувати питання адміністративної відповідальності", - зазначив старший інспектор превентивної діяльності ГУ НП у Запорізькій області капітан поліції Євген Токарєв.

Разом з поліцейськими запорізькі рятувальники нагадали громадянам про небезпеку використання піротехнічних виробів та те, що купувати такі вироби слід виключно у спеціалізованних магазинах.

Як повідомляв УНН, на Кубі внаслідок вибуху феєрверків постраждали 39 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство