u-zaporizhzhi-vnaslidok-dtp-za-uchastyu-pishokhoda-ta-dvokh-avtomobiliv-postrazhdalo-troye-osib

У Запоріжжі внаслідок ДТП за участю пішохода та двох автомобілів постраждало троє осіб

 • 10531 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. У Запоріжжі постраждало троє осіб внаслідок ДТП за участю пішохода, маршрутного мікроавтобуса та автомобіля. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Запорізькій області.

"18 жовтня о 10:50 до поліції надійшло повідомлення про автопригоду з постраждалими. На місце події…виїхали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод, екіпаж патрульної поліції та лікарі", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці встановили, що водій маршрутного мікроавтобусу Volkswagen LT1953 року народження, здійснюючи рух по вулиці Професора Толока у місті Запоріжжя, перед нерегульованим пішохідним переходом зменшив швидкість свого руху та повністю зупинився, надаючи жінці-пішоходу можливість перейти дорогу. В цей час водій мікроавтобусу Mercedes Sprinter 1981 року народження, який рухався позаду автомобіля Volkswagen LT застосував заходи екстреного гальмування, однак запобігти зіткненню з попутнім транспортним засобом йому не вдалося. Внаслідок чого водій маршрутного мікроавтобусу Volkswagen LT здійснив наїзд на пішохода.

"В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали пішохід 1970 року народження, а також двоє пасажирів маршрутного таксі Mercedes Sprinter - 1979 та 1986 років народження. Після надання медичної допомоги їх відпущено додому", - розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, у Рівненській області сталася ДТП за участю двох автомобілів, в результаті померла вагітна жінка, яка їхала в пологовий. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП