u-zaporizkiy-oblasti-na-dorogu-vililosya-blizko-80-litriv-khimikativ

У Запорізькій області на дорогу вилилося близько 80 літрів хімікатів

 • 10305 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. У Запорізькій області, на автошляху "Харків-Симферополь", під час руху автомобіля впала і тріснула пластикова ємність, з якої витекло приблизно 80 літрів хімічної речовини. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в області.

Так, 15 липня о 22:14 до рятувальників від громадян надійшло повідомлення, що на автошляху "Харків-Симферополь" Вільнянського району, поблизу повороту до села Богатирівка, під час руху з невідомого автомобіля випала та тріснула пластикова ємність з невідомою речовиною.

"Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на дорозі знаходиться бочка з написом "ГІПАН-М", з якої витекло приблизно 80 літрів речовини. Підрозділи ДСНС змили рідину з проїзної частини. Також разом з рятувальниками працював екіпаж поліції м. Запоріжжя, який регулював рух транспорту, Дорожнє експлуатаційне управління №3, які посипали відсівом місце, де була розлита рідина", - йдеться в повідомленні.

За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Нагадаємо, у Вінницькій області в результаті діяльності спиртового заводу, виникла ситуація забруднення атмосферного повітря сірководнем.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП