u-zaporizkiy-oblasti-znyali-usi-obmezhennya-na-rukh-transportu

У Запорізькій області зняли усі обмеження на рух транспорту

 • 5811 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. У Запорізькій області о 17:00 відновили рух на автомобільних дорогах загального користування державного значення, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"З 17:00 у зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, буде знято обмеження та відновлено рух транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення", - йдеться в повідомленні.

Рух відновлять на дорогах:

  • Т-08-19 Більмак - /М-14/, км 0+000 – км 51+015 (від смт Більмак, Більмацький район до с. Осипенко, Бердянський район);
  • Т-08-21 /Н-30/ - Приморськ, км 0+000 – км 36+000 (від с. Ільїне (с. Панфілівка), Чернігівський район до м. Приморськ, Приморський район).

Нагадаємо, через снігопади ще напередодні було обмежено руху для великовагового та маршрутного транспортних засобів на окремих ділянках доріг у Запорізькі області, у якій снігові перемети на дорогах місцями сягнули 80 см. 8 січня на Запоріжжі частково зняли обмеження на рух транспорту.

Українські Національні Новини

Суспільство