u-zbirniy-ukrayini-pokazali-taktichniy-plan-matchu-z-ispaniyeyu

У збірній України показали тактичний план матчу з Іспанією

 • 10342 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Асистент Андрія Шевченка в тренерському штабі збірної України Андреа Малдера показав лист з тактичною замальовкою на матч Ліги націй проти Іспанії, передає УНН із посиланням на допис Малдери в Instagram.

"За кожним успіхом завжди стоїть спільна робота з персоналом і тренером, який бере на себе відповідальність. Спасибі гравцям за їх готовність і прихильність", - прокоментував Малдера фотографію паперу з тактичним малюнком і автографами тренерського штабу збірної.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

behind every success there is always a work of sharing with the staff, and a manager who has to take responsibility @andriyshevchenko ,and thanks to the players for their availability and commitment

Нагадаємо, Збірна України в четвертому турі групового етапу Ліги націй на "Олімпійському" перемогла Іспанію з рахунком 1:0.

Відзначимо, за словами Мирона Маркевича, футболісти збірної України в поєдинку з іспанцями вразили його своїм прогресом.

Він також акцентував на тому, що Шевченко "не прогадав з тактикою гри під час матчу". a Крім того, Маркевич відреагував на слова президента ФК "Динамо" Ігоря Суркіса, який коментуючи поєдинок, спробував приписати перемогу національної збірної до заслуг Луческу.

Функціонер порадив президенту столичного ФК "бути скромніше".

"Збірну тренує Шевченко. І це, в першу чергу, його заслуга, а потім вже йдуть клубні тренери, які готують футболістів", - підсумував Маркевич.

Українські Національні Новини

Спорт