u-zbroynikh-silakh-za-dobu-koronavirus-pidtverdili-u-sche-36-lyudey

У Збройних силах за добу коронавірус підтвердили у ще 36 людей

 • 12347 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. У Збройних силах України на ранок 12 вересня хворіють на COVID-19 636 людей, з яких 36 хворих виявили за останню добу. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Медичних сил ЗСУ у Facebook.

"Станом на 10:00 12 вересня в ЗСУ на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє - 636 осіб. За минулу добу зареєстровано 36 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - йдеться у повідомленні.

З нових захворілих на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебуває 9 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Cхідного регіону – 1 військовослужбовець, Чернігівський військовий госпіталь – 2 військовослужбовці). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 27 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Всього за час пандемії у ЗСУ одужало – 1518 осіб, летальних випадків – 6. На ізоляції (втому числі самоізоляція) перебуває 708 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 99 осіб.

Нагадаємо, в Україні вже 151 тис. випадків COVID-19, за добу - 3 103.

Українські Національні Новини

Суспільство