u-zelenskogo-anonsuvali-zasidannya-komitetu-prezidentiv-ukrayini-ta-polschi

У Зеленського анонсували засідання комітету президентів України та Польщі

 • 5713 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. У понеділок, 29 березня, у форматі відеоконференції відбудеться засідання Консультаційного комітету Президентів України та Республіки Польща. Про це інформує пресслужба Глави української держави, передає УНН.

Цитата:

“29 березня у форматі відеоконференції відбудеться XXІX засідання Консультаційного комітету Президентів України та Республіки Польща. Під час засідання обговорюватиметься стан реалізації домовленостей, досягнутих на рівні Президентів України та Республіки Польща, а також широке коло питань двосторонньої та регіональної взаємодії, зокрема у безпековій, енергетичній та економічній сферах”, - повідомили в пресслужбі.

Деталі

Повідомляється, що під час засідання буде узгоджено графік двосторонніх контактів на найвищому рівні у 2021 році.

Співголовами Комітету є заступник керівника Офісу Президента України, уповноважений Президента України в Консультаційному комітеті Ігор Жовква та уповноважений Президента Республіки Польща з питань створення Бюро зовнішньої політики Кшиштоф Щерський.

Що було раніше

Місяць тому Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.

Українські Національні Новини

Політика