u-zelenskogo-duzhe-ochikuyut-ogoloshennya-komisiyeyu-imeni-peremozhtsya-konkursu-na-golovu-sap

У Зеленського "дуже очікують" оголошення комісією імені переможця конкурсу на голову САП

 • 148117 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. В Офісі Президента дуже очікують оголошення конкурсною комісією імені переможця конкурсу на голову Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП). Про це в ефірі національного телемарафону повідомив заступник керівника Офісу Президента Андрій Смирнов, передає УНН.

Цитата

“Вся справа в руках конкурсної комісії. Президент дав чіткий сигнал в своєму зверненні вчора, і ми дуже-дуже сильно очікуємо, що ця комісія зрештою зможе позитивно завершити свою роботу, встановивши результат конкурсу”, – зазначив Смирнов.

Деталі

Він пояснив, що Офіс Президента не впливає на пришвидшення цього процесу. Юридично, для фіналізації результатів цього конкурсу, необхідно, щоб зібралася конкурсна комісія і постановила результати, фактично оголосила бали по конкурсантах, які брали участь у цьому конкурсі, зазначив Смирнов.

Зазначимо, що Офіс Генерального прокурора оголосив, що наступне засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі відбудеться 19 липня.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський закликав призначити переможця конкурсу очільником САП та доручив активізувати процедуру для відбору голови НАБУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі