u-zelenskogo-nazvali-feykom-mozhlivu-datu-zustrichi-z-trampom

У Зеленського назвали фейком можливу дату зустрічі з Трампом

 • 11587 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Адміністрація Президента України повідомила, що Борис Тизенгаузен, який назвав можливу дату зустрічі президентів України та США, не є радником українського Глави держави, а тому радить ставитися до поширеної інформації як до фейкової. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію прес-служби АП.

"Третього червня деякі ЗМІ почали поширювати інтерв’ю з Борисом Тизенгаузеном, представляючи його як позаштатного радника Президента України Володимира Зеленського. У матеріалі йшлося про ймовірну дату зустрічі Гаранта з Президентом США Дональдом Трампом.

З огляду на це, звертаємо увагу української спільноти та журналістів – Борис Тизенгаузен не є ані штатним, ані позаштатним членом команди Володимира Зеленського, тож просимо ставитися до поширеної інформації як до фейкової", - повідомили в АП.

Нагадаємо, у ЗМІ з посиланням на Тизенгаузена з’явилася інформація про те, що Володимир Зеленський та Дональд Трамп можуть зустрітися після саміту країн "Великої двадцятки" (G20), запланованого на 28–29 червня. При цьому, сам Тизенгаузен в ЗМІ називався позаштатним радником Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика