u-zelenskogo-nazvali-tri-vazhlivikh-kroki-schob-zapobigti-golod-u-sviti

У Зеленського назвали три важливих кроки, щоб запобігти голоду у світі

 • 115510 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Продовольча криза створюється росією штучно, тому цивілізований світ має зробити декілька конкретних кроків, щоб запобігти голоду. Йдеться про конвої для супроводу українського зерна, санкції та зброю. Про це повідомляє УНН з посиланням на допис керівника Офісу Президента Андрія Єрмака на сторінці в Telegram.

Цитата 

"росія блокує наші порти, обстрілює зернові термінали та краде зерно. Вона зайняла частину наших територій, завадивши там посівну", - написав Єрмак.

Деталі

Зараз, як зауважує керівник ОП, необхідно зробити кілька важливих кроків:

  • Забезпечити військові конвої для наших танкерів, щоб вивезти зерно з портів.
  • Оперативно працювати над посиленням санкцій, як індивідуальних проти еліт, так і проти енергетичного сектору і банківської системи росії. Газове ембарго - це пріоритет.
  • Зброя для звільнення територій, більше зброї і якомога швидше, щоб зупинити будь-які плани рф просуватися далі і вибити їх з нашої землі.
  • Нагадаємо 

    Туреччина, яка докладає інтенсивних дипломатичних зусиль для розблокування експорту українського зерна, цього тижня проведе дві важливі зустрічі. Міністр сільського та лісового господарства країни Вахіт Кірішджі повідомив, що порядком денним запланованого цього тижня візиту до Стамбула голови мзс рф сергія лаврова з "представниками України, росії та ООН" стане "зерновий коридор".

    Україна готова створити необхідні умови, щоб відновити експорт із порту Одеси. Але для цього є кілька умов.

    Українські Національні Новини

    Політика