u-zelenskogo-otsinili-mozhlivist-peregovoriv-pislya-zayav-rosiyi-pro-brudnu-bombu

У Зеленського оцінили можливість переговорів після заяв росії про "брудну бомбу"

 • 419119 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, оцінюючи можливість переговорів, про які мріють представники рф, заявив, що все брудне залишиться із росією в ізоляції, у якій вона обов’язково опиниться. За його словами, шантаж країни-агресорки виглядає примітивно, передає УНН.

Цитата

«Брудні маніпуляції із Запорізькою АЕС, брудні залякування Каховською ГЕС, брудний теракт проти українських військовополонених в Оленівці, а також брудна війна з цивільним населенням і терор після поразок на полі бою. Брудна держава під назвою росія з доволі примітивними конструкціями», - написав він в Telegram.

Деталі

Він зазначив, що представників рф давно вже ніхто не боїться, вони "мріють про переговори, щоб зупинити свій крах".

«Це бачить весь світ. Переговорів не буде. А все брудне залишиться із рф в ізоляції, у якій вона обов’язково опиниться», - додав Єрмак.

Нагадаємо

міністр оборони рф сергій шойгу влаштував "телефонну карусель" з заявами про "брудну бомбу" України. Голова МЗС України Дмитро Кулеба назвав заяви абсурдними та брехливими. Президент України Володимир Зеленський відреагував на "телефонну карусель" шойгу і наголосив, що всі "розуміють, хто є джерелом усього брудного".

Українські Національні Новини

Політика