u-zelenskogo-rozpovili-pro-maybutni-vidnosini-z-yevropoyu

У Зеленського розповіли про майбутні відносини з Європою

 • 16096 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. У штабі Володимира Зеленського виразили впевненість у тому, що нинішні відносини з європейськими країнами лише укріпляться. Про це, під час сьогоднішнього брифінгу, заявив політичний консультант Зеленського Дмитро Разумков, передає УНН.

"У більшої частини Європейський держав достатньо теплі, дружні, партнерські взаємостосунки. І я впевнений, якщо ця ситуація й буде змінюватися, то тільки в кращу сторону", - заявив політтехнолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК опрацювала 99% протоколів

Водночас, лідери ЄС Туск та Юнкер написали Зеленському лист, де зазначили, за п'ять років, що минули після Революції гідності в Україні, "було досягнуто значного прогресу, і багато що ще потрібно зробити, щоб реалізувати повною мірою мирну, демократичну і процвітаючу Україну, до чого закликали її громадяни". Також, європейські політики зазначили, що новообраний президент може розраховувати на рішучу підтримку ЄС шляху реформ в Україні, включаючи зміцнення верховенства права, боротьбу з корупцією, підтримку макрофінансової стабільності та проведення суттєвої реформи енергетичного сектора.

Українські Національні Новини

Політика