u-zelenskogo-vidpovili-na-plani-kremlya-zakhopiti-ukrayinu-azh-do-pridnistrovya

У Зеленського відповіли на плани кремля захопити Україну аж до Придністров'я

 • 182170 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Українському керівництву чудово відомі експансіоністські плани та сценарії росії, про них також "виразно висловляться" Збройні Сили країни. Про це написав у своєму Telegram-каналі радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, пише УНН.

Цитата

"Несподівано якийсь замкомандувача військами ЦВО рф Міннекаєв публічно заявив про те, що його країна завжди всім брехала і що вона насправді хотіла тупо вкрасти частину території України. З виходом до Придністров'я, де, на думку цього тонкого знавця і поціновувача російської культури, теж "пригнічують російськомовне населення". Захопити територію, знищивши при цьому якнайбільше українців. І зруйнувавши якнайбільше наших міст", - написав Подоляк.

Деталі

За його словами, по-перше, всі подібні експансіоністські плани та сценарії військово-політичному керівництву України чудово відомі, а ВСУ "виразно висловляться з цього приводу...".

По-друге, зазначив Подоляк, вищезгаданий суб'єкт Міннекаєв публічно офіційно підтвердив намір групи російських "товаришів" на скоєння військових злочинів із масовими вбивствами мирних громадян.

По-третє, упевнений він, всю так звану "армію рф" разом із росгвардією як офіційних карателів на дух не переносять на всій території України, яка тимчасово перебуває під окупацією, тому там "у карателів явно вже горить земля під ногами".

"І четверте. "Визволителі Придністров'я", вчіться правильно вимовляти слово "Україна". Воно з багатьох, у кого поки що російський паспорт, сильно і боляче зіб'є всю криваву пиху", - додав радник голови ВП.

Контекст

Заступник командувача військ центрального військового округу росії генерал-майор Міннекаєв заявив раніше в інтерв'ю росСМІ про те, що окупаційні війська російської федерації під час "другої фази" війни хочуть повністю захопити Донбас і встановити контроль над Південною Україною.

"Контроль над півднем України дасть все ще один вихід у Придністров'ї, де відзначаються факти утиску російськомовного населення", - заявив згаданий персонаж.

Українські Національні Новини

Політика