u-zelenskogo-vidreaguvali-na-samopidpal-cholovika-pid-ofisom-prezidenta

У Зеленського відреагували на самопідпал чоловіка під Офісом Президента

 • 34964 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Чоловік, який вчинив самопідпал під стінами Офісу Президента не брав участі у мітингу, а з’явився на місці за кілька хвилин до підпалу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"За попередньою інформацією, чоловік, який вчинив самопідпал під стінами Офісу Президента України, не брав участі у мітингу медпрацівників, він з’явився за кілька хвилин до підпалу. Чоловік живий і має опіки легкого ступеня. Його доправлено "швидкою" на місце огляду та надання допомоги", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що поліція встановлює особу чоловіка. За попередніми даними, він мешкає на Сумщині та мав проблеми з місцевою владою.

Як повідомлялося в УНН раніше, 26 лютого під час акції протесту медпрацівників у центрі Києва чоловік сам себе підпалив. Акція проходила на площі перед Офісом Президента. Після того, як на чоловікові загорівся одяг, його відразу ж кинулися гасити присутні на мітингу. Згодом, чоловіку допомогли піднятися на ноги. 

Медики повідомили, що чоловік, який підпалив себе під час акції біля будівлі Офісу Президента, перебуває у тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Суспільство