u-zelenskogo-zrobili-zayavu-schodo-skandalu-zi-slugoyu-yurchenko

У Зеленського зробили заяву щодо скандалу зі "слугою" Юрченком

 • 14780 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Ким би не був підозрюваний у корупційних діяннях, антикорупційні органи можуть і повинні провести повне розслідування всіх обставин кожної справи. Про це йдеться в заяві Офісу Президента України щодо можливої причетності до корупційних правопорушень народного депутата від "Слуги Народу" Олександра Юрченко, передає УНН.

"Як повідомив Офісу Президента голова парламентської фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія, народний депутат Олександр Юрченко, щодо якого у ЗМІ поширюють повідомлення про причетність до корупційних правопорушень, заявив про свій вихід із фракції правлячої партії. Як частина команди Президента України Володимира Зеленського вважаємо таке рішення доречним і сподіваємося, що пан Юрченко повною мірою співпрацюватиме з представниками Національного антикорупційного бюро України та Офісу Генерального прокурора, щоб встановити всі об’єктивні обставини", - наголосили в ОПУ.

В Офісі підкреслили, що Президент України Володимир Зеленський "не толерує корупцію в будь-яких її проявах".

"Ким би не був підозрюваний у корупційних діяннях, антикорупційні органи можуть і повинні провести повне розслідування всіх обставин кожної справи. Інструменти для цього створені, діяльність антикорупційної інфраструктури забезпечена на сто відсотків. Жодних винятків з цього правила для жодної особи у державі не було й не буде", - сказано в заяві.

Нагадаємо, помічнику народного депутата Олександра Юрченка - Івану Фіщенко - сьогодні було повідомлено про підозру в пособництві в отриманні нардепом хабара у розмірі 13 тис. доларів.

Як повідомляв УНН, Національне антикорупційне бюро України закликало Генерального прокурора Ірину Венедіктову підписати підозру народному депутату Олександру Юрченку, якого підозрюють в участі у злочинній схемі.

Українські Національні Новини

Політика