u-zhitelya-ternopilschini-vilucheno-pidaktsiznoyi-produktsiyi-bilsh-nizh-na-2-5-mln-grn

У жителя Тернопільщини вилучено підакцизної продукції більш ніж на 2,5 млн грн

 • 8120 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У Тернопільській області ліквідували схему незаконної реалізації фальсифікованих підакцизних товарів, організовану одним із місцевих жителів. Про це передає УНН з посиланням на ДФС України.

"В рамках проведення операції "Акциз-2019" та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України було встановлено жителя одного із смт. області, який купував, зберігав та продавав незаконно виготовлений алкоголь, спирт, спиртосуміші та сигарети", - йдеться у повідомленні.

Збут незаконно виготовлених підакцизних товарів фігурант здійснював через мережу Інтернет, зокрема через оголошення, розміщені на спеціалізованому сайті. Для перевезення використовував послуги служб кур’єрської доставки.

У злочинця вилучено та передано на відповідальне зберігання 1 тис. 330 літрів спирту в пластикових ємностях, 9 тис 440 літрів алкогольних напоїв в асортименті в скляній та пластиковій тарі з марками та без марок акцизного податку України та 1 тис. пачок тютюнових виробів в асортименті вітчизняного та іноземного виробництва.

Загальна вартість вилучених ТМЦ становить 2 млн 540 тис. грн.

Нагадаємо, на автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ правоохоронці затримали автомобіль, який незаконно перевозив 2 тони спирту під виглядом склоомивача.


Українські Національні Новини

Кримінал та НП