u-zoni-oos-do-obidu-vzhe-pyat-vorozhikh-obstriliv

У зоні ООС до обіду вже п'ять ворожих обстрілів

 • 7767 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано вже п'ять ворожих обстрілів, втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це повідомив під час брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Станом на 12-ту годину сьогодні, 3 липня, російсько-окупаційні війська здійснили 5 обстрілів", - повідомив він.

З його слів, на луганському напрямку противник зранку з боку окупованого населеного пункту Гольмівський обстріляв опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил, обладнані в районах Зайцевого, Травневого та Новолуганського. При цьому якщо поблизу Зайцевого і Травневого окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї, то неподалік Новолуганського застосували міномети калібру 82 мм і озброєння бойової машини піхоти, додав Праута.

На донецькому напрямку, з його словами, також у ранковий час 30- і 20-хвилинний обстріли відбулися відповідно біля Водяного і Опитного. Тут ворог використовував піхотне озброєння, зауважив речник МОУ.

"За наявною інформацією, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. Втрати ворога в результаті вогню у відповідь з боку наших військ уточнюються. Ситуація на лінії зіткнення перебуває під надійним контролем підрозділів Об’єднаних сил", - зазначив він.

Нагадаємо, загалом протягом минулої доби, 2 липня, на Донбасі обліковано 13 прицільних ворожих обстрілів, окупанти випустили 49 мін калібру 82 мм.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП