u-zoni-oos-zafiksovano-8-vorozhikh-obstriliv-odnogo-viyskovogo-poraneno

У зоні ООС зафіксовано 8 ворожих обстрілів, одного військового поранено

 • 9663 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. З початку цієї доби бойовики у зоні проведення операції Об’єднаних сил 8 разів порушили режим припинення вогню. У результаті поранення зазнав один військовослужбовець Об'єднаних сил. Про це повідомляє УНН із посиланням на вечірнє зведення пресцентру штабу ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил, а саме поблизу Новогригорівки і Невельського, неподалік Водяного, що на Приазов'ї і Новоселівки Другої.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", за даними штабу, російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли українських позицій: неподалік Світлодарська, двічі неподалік Луганського, біля Новолуганського.

"Впродовж поточної доби поранення зазнав один військовослужбовець Об'єднаних сил", - проінформували у штабі ООС.

Нагадаємо, минулої доби, 30 жовтня, бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП