u-zoni-oos-zaginuv-odin-ukrayinskiy-viyskoviy

У зоні ООС загинув один український військовий

 • 14680 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. З початку цієї доби в районі проведення операції Об’єднаних сил ворог п’ять разів обстріляв українські позиції. В результаті чого загинув один український військовий. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано п’ять збройних провокацій з боку противника. Водночас заборонена зброя поки що не застосовувалася. Проте в результаті обстрілів загинув один український військовослужбовець", - сказав Мотузяник.

Так, між 1-ю і 3-ю годиною ночі бойовики двічі обстріляли українські позиції в районі селища Золоте-1 зі стрілецької зброї включно зі снайперською. У цій же порі фіксувалися прицільні ворожі обстріли з кулеметів та ручних гранатометів з РПГ в районі позицій українських військ біля Талаківки та Водяного. Вогонь противник вів з напрямку селища Пікузи та Азов відповідно. Також о 10:00 противник відкрив вогонь з кулеметів в районі Новогригорівки.

Нагадаємо, через обстріли позицій ООС на Донбасі загинуло троє військовослужбовців і ще трьох було поранено.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП