u-zoni-oos-zaginuv-ukrayinskiy-viyskoviy-sche-odnogo-poraneno

У зоні ООС загинув український військовий, ще одного поранено

 • 7595 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. З початку цієї доби в районі проведення операції Об’єднаних сил ворог сім разів обстріляв українські позиції. У результаті, загинув один військовослужбовець ЗСУ, ще один отримав поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню, з них двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один український захисник отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв позиції наших підрозділів.

Так, ворог вів вогонь з 120 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі села Гнутове; з 82 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – двічі в районі населеного пункту Верхньоторецьке; з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – біля міста Мар’їнка; з станкових протитанкових гранатометів – біля населеного пункту Гранітне; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Піски.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з автоматичної стрілецької та снайперської зброї обстріляв позиції Об'єднаних сил біля населеного пункту Південне", - додали у штабі ООС.

Нагадаємо, бойовики обстріляли житловий будинок та школу в Золотому-5 Луганської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП