u-zsu-za-dobu-viyavili-29-novikh-vipadkiv-covid-19-odin-viyskoviy-pomer

У ЗСУ за добу виявили 29 нових випадків COVID-19, один військовий помер

 • 13730 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. У Збройних силах України за минулу добу зафіксували 29 нових випадків коронавірусної хвороби, загалом хворіють 662 особи і зафіксовано сьому смерть у ЗСУ через COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу командування Медичних Сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 15 вересня у Збройних Силах України хворіють 662 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 1575 осіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції (у тому числі на самоізоляції) перебувають 729 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 77 осіб.

"На жаль, у Збройних Силах України зафіксовано сьомий летальний випадок від коронавірусу. Так, у зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, 14 вересня помер працівник ЗС України (місто Біла Церква)", - повідомили військові медики.

За їх словами, працівник ЗС України хворів з 03 вересня 2020 року, проходив лікування у Білоцерківській міській лікарні. Позитивний результат ПЛР-тесту від 4 вересня. Хвороба протікала з вираженою симптоматикою, мав хронічні супутні захворювання, які потребували лікування вузькопрофільних спеціалістів. 14 вересня стан здоров’я різко погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату.

"За минулу добу зареєстровано 29 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - повідомили у Медсилах ЗСУ.

З них у закладах охорони здоров’я перебувають 6 осіб,  а на лікуванні вдома (під наглядом медичної служби) - 23 особи. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Як повідомлялося раніше в УНН, у МОЗ назвали регіони з найбільшим добовим приростом хворих на COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство