u-zsu-za-dobu-zafiksuvali-4-novikh-vipadki-covid-19

У ЗСУ за добу зафіксували 4 нових випадки COVID-19

 • 14777 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Серед військовослужбовців Збройних сил України на COVID-19 наразі хворіють 40 осіб: за минулу добу виявили чотири нових випадки. Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил Збройних Сил України, інформує УНН.

"Станом на 07:00 18 травня у Збройних Силах України хворіє 40 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 78 осіб та 2 летальних випадки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції (в тому числі самоізоляції) – 199 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 28 осіб.

"За минулу добу зареєстровано чотири нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Один працівник ЗС України знаходиться на лікувані у Старокостянтинівській ЦРЛ. Стан здоров’я пацієнта задовільний. Отримує необхідне лікування. Троє військовослужбовців (2 – Рівненська та 1 – Київська область) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Симптоми захворювання відсутні", - повідомили військові медики.

Як повідомлялося раніше в УНН, в Україні зафіксовано вже 18 616 випадків COVID-19, з них 535 летальні.

Українські Національні Новини

Суспільство