uaf-gotuye-prezentatsiyu-proektu-novogo-sportkompleksu-v-knyazhichakh-pavelko

УАФ готує презентацію проекту нового спорткомплексу в Княжичах - Павелко

 • 14831 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Незабаром Українська асоціація футболу (УАФ) оприлюднить презентацію проекту спортивного комплексу. Він буде розташований у Княжичах Київської області, а для його будівництва асоціація вивчить досвід європейських країн. Про це вчора в Амстердамі журналістам розповів президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, передає УНН.

Він уточнив, що УАФ скористається досвідом будівництва спортивних баз в Нідерландах і Бельгії.

"Після конгресу УЄФА, який відбудеться 3 березня, ми, на запрошення нідерландської федерації футболу, відвідаємо їх сучасну базу. Там ми отримаємо всю необхідну документацію, історію будівництва спортбази, і все це стане основою для будівництва нашої бази в Княжичах", - повідомив Павелко.

Завтра, 4 березня, представники УАФ відправляться в Брюссель.

"Бельгійська асоціація футболу, наші бельгійські друзі нададуть нам інформацію по своїй базі", - розповів він.

Павелко впевнений, що досвід Нідерландів і Бельгії для УАФ - безцінний.

"Бельгійська збірна - одна з передових. Як і голландський футбол - передовий в Європі. Я думаю, що нам буде цікаво побачити, якими базами користуються їхні спортсмени, наші європейські колеги, почерпнути інформацію про сучасні тонкощі будівництва. Після цього ми перейдемо до планування, проектування та презентації нашого проекту будівництва бази в Княжичах", - резюмував він.

Нагадаємо, як повідомлялося в УНН, сьогодні, 3 березня, в Амстердамі пройшов 44-й Конгрес УЄФА.

Українські Національні Новини

Спорт