uaf-pidpisuye-eklyuzivniy-kontrakt-schodo-internet-videotranslyatsiy-ta-zboru-bukmekerskikh-danikh

УАФ підписує еклюзивний контракт щодо інтернет-відеотрансляцій та збору букмекерських даних

 • 9478 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Українська асоціація футболу надає компанії FeedConstruct ексклюзивні права на збір та розповсюдження інтернет-відеотрансляцій та оперативних букмекерських даних із матчів, що проводяться під егідою асоціації. Про це повідомляє пресслужба УАФ, передає УНН.

FeedConstruct - це постачальник спортивних даних. Партнерство з FeedConstruct охоплюватиме більше ніж 800 щорічних заходів у межах змагань Прем'єр-ліги України, кубкових турнірів, жіночих та молодіжних ліг тощо.

"Виступаючи за цілісність змагань, провайдер надаватиме точні дані, зібрані його мережею скаутів, та здійснюватиме інтернет-трансляції, які здобудуть велику прихильність серед уболівальників", - розповіли в асоціації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дискредитуючи УАФ, Суркіс "лобіює свій бізнес-інтерес"

За словами віце-президента та генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького, в організації футбольних змагань асоціація приділяє значну увагу дотриманню принципів чесності та порядності. Утім, недобросовісні вчинки окремих осіб можуть ставити під загрозу чесний результат ігор та імідж футбольних структур.

"Тож мені дуже приємно, що за ініціативи голови Комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки розпочато співпрацю Української асоціації футболу та компанії FeedСonstruct (IT Technology Solution Limited)", - каже Запісоцький.

Партнерство УАФ та FeedСonstruct передбачає врегулювання питання передачі прав на транслювання даних матчів УПЛ, кубкових змагань, матчів жіночих та юнацьких ліг букмекерським структурам у режимі реального часу, інформує він.

"Відтепер дані будуть передаватися лише через компанію FeedСonstruct, й у разі виявлення Комітетом з етики та чесної гри УАФ підозрілих рухів ставок передача може бути зупинена", - уточнив Запісоцький.

Як писав УНН, фінансову діяльність УАФ моніторять іноземні аудитори. Зокрема компанія Ernst & Young. 

Українські Національні Новини

Спорт