uafic-prezentuvali-reyting-top-50-nayvplivovishikh-zhinok-fintekhu

UAFIC презентували рейтинг “ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху”

 • 344127 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній презентувала рейтинг “ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтех”. Про це повідомляє УНН з посиланням на презентацію рейтингу.

Деталі

З 234 заявок члени журі відібрали півсотні представниць фінтех сектору. 63% учасниць рейтингу працюють у небанківській сфері, 29% - представниці банківського сектору, а 8% працюють у державних структурах.

Як зазначили під час презентації, 90% жінок, які потрапили до рейтингу мають досвід роботи понад 10 років.

До рейтингу зокрема потрапили перша заступниця голови Національного банку України Катерина Рожкова, акціонерка IBOX BANK та СЕО міжнародної платіжної системи LEO Альона Шевцова, радниця міністра соціальної політики Лілія Лішнянська, посол України у США Оксана Маркарова, голова Ради Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова, посол України в Канаді Юлія Ковалів, членкиня Наглядової ради Ощадбанку Юлія Пашко, членкиня Наглядової ради ПриватБанку Юлія Мецгер та інші.

З повним списком жінок, які потрапили до рейтингу, можна ознайомитися тут.

Нагадаємо

Рейтинг світових податкових лідерів ITR World Tax Leaders, який складається у межах проекту World Tax, склав топ податкових юристів України

Українські Національні Новини

Суспільство