ubivstvo-5-richnogo-kirila-sud-pochav-rozglyad-apelyatsiyi-politseyskogo

Убивство 5-річного Кирила: суд почав розгляд апеляції поліцейського

 • 10563 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Київський апеляційний суд розпочав розгляд апеляційної скарги щодо обрання запобіжного заходу працівнику патрульної поліції Володимиру Петровцю, якого підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому, передає кореспондент УНН.

Сьогодні розпочалося засідання щодо розгляду апеляційної скарги адвоката працівника патрульної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Володимира Петровця, якого підозрюють у вбивстві хлопчика.

Як повідомляв УНН, Голосіївський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою працівникам патрульної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Івану Приходьку та Володимиру Петровцю, яких підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика Кирила.

У свою чергу, сторона захисту підозрюваних подала апеляцію на рішення Голосіївського районного суду Києва про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, на Київщині дитина отримала поранення голови внаслідок випадкового пострілу. Згодом стало відомо, що стріляти в дитину могли поліцейські. 

З’ясувалося, що поліцейський "пристрілював" рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де у той час гуляв малолітнй хлопчик.

3 червня у лікарні 5-річний Кирило помер. У зв’язку із цим прокурори вирішили змінити підозру з перекваліфікацією скоєного злочину.

Поліцейським загрожує довічне позбавлення волі

Українські Національні Новини

Кримінал та НП