ubivstvo-5-richnogo-kirila-sud-zalishiv-trokh-pidozryuvanikh-pid-vartoyu

Убивство 5-річного Кирила: суд залишив трьох підозрюваних під вартою

 • 15774 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Трьом підозрюваним у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова - колишнім поліцейським Володимиру Петровцю, Івану Приходьку та цивільному Дмитру Кривошею продовжено запобіжний захід на 2 місяці. Відповідне рішення ухвалив Переяславський районний суд, передає УНН із посиланням на адвоката одного з підозрюваних Івана Приходька Віктора Чевгуза.

"Суд сьогодні продовжив запобіжний захід двом колишнім поліцейським Володимиру Петровцю, Івану Приходьку та цивільному Дмитру Кривошею", - повідомив адвокат, додавши, що підозрюваних залишили під вартою ще на два місяці.

Проте, якщо Приходьку запобіжний захід залишили без альтернативи, а Петровцю та Кривошею визначили заставу у розмірі273 тис. грн.

Як стало відомо, ще одному підозрюваному - сину Петровця продовжено запобіжний захід - особисте зобов'язання.

Нагадаємо, 31 травня двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував у сусідньому дворі. Дитина згодом померла у лікарні. 5 червня Кирила поховали в його рідному місті. Поліцейські були затримані.

Раніше УНН повідомляв, що слідство обгрунтовано вважає, що працівник патрульної поліції Іван Приходько здійснив смертельний постріл, від якого загинув 5-річний хлопчик Кирило Тлявов.

Як повідомлялося, усім чотирьом фігурантам справи про вбивство 5-річного хлопчика Кирила Тлявова на Київщині оголошено підозри.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП