ubivstvo-galini-gatchins-drug-zagibloyi-podav-do-sudu-na-aleka-boldvina-ta-inshikh-chleniv-komandi

Загибель Галини Гатчінс: друг українки подав до суду на Алека Болдвіна

 • 34698 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Світлооператор фільму "Іржа" Сергій Свєтной подав до суду на членів команди та на актора Алека Болдвіна, який випадково застрелив на зйомках його колегу та подругу Галину Гатчінс. Про це повідомляє УНН із посиланням на Associated Press.

Деталі

У середу, 10 листопада, Свєтной подав позов до Верховного суду Лос-Анджелеса приблизно проти 20 членів команди. Серед них, зокрема, актор і продюсер фільму "Іржа" Алек Болдвін, а також помічник режисера Дейв Голлз та реквізитор Анна Гутьєррес-Рід, які відповідали за безпеку на знімальному майданчику.

Світлооператор заявив у позові, що операторка Галина Гатчінс була його другом. Коли вона помирала, він тримав її голову. Також Сергій зазначив, що куля, яка вбила Гатчінс, пролетіла зовсім близько від нього самого.

Сторона обвинувачення вимагає компенсації та штрафних санкцій. Наразі невідомо, про яку суму йдеться.

Як зазначає Associated Press, це перший позов через стрілянину на зйомках "Іржі". 

Нагадаємо

22 жовтня стало відомо, що під час зйомок фільму “Іржа” актор Алек Болдвін випадково застрелив 42-річну операторку Галину Гатчінс і поранив 48-річного режисера Джоела Соуза. Алек вистрілив із реквізитного пістолета, який виявився зарядженим.

Доповнення

Міністерство закордонних справ України підтвердило українське громадянство Галини Гатчінс.

Профспілка працівників індустрії розваг у Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія) офіційно заявила, що у пістолеті, з якого стріляв актор, був бойовий патрон.

Згодом Болдвін прокоментував трагедію. Колега загиблої Гатчінс Сергій Свєтной у тому, що сталося, звинуватив недбальство персоналу та продюсерів, які економлять на досвідчених працівниках.

Українські Національні Новини

Новини Світу