ubivstvo-i-pozhezha-u-kharkivskiy-kvartiri-vstanovleno-osobu-zlovmisnika

Убивство і пожежа у харківській квартирі: встановлено особу зловмисника

 • 9644 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до смерті чоловіка, тіло якого знайшли під час гасіння пожежі у квартирі. Про це повідомляє УНН, посилаючись на відділ комунікації ГУНП у Харківській області.

Так, 3 липня до Холодногірського відділу поліції надійшла інформація про пожежу в одній з квартир багатоповерхівки по провулку Резніківському у Харкові.

Після того, як пожежу у квартирі загасили, знайшли тіло чоловіка у ліжку. На тілі померлого експерти виявили ознаки насильницької смерті, а саме ножове поранення міжреберної області.

"В ході проведення досудового розслідування та оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу зловмисника… Зловмисником виявився неодноразово раніше судимий 40-річний чоловік. Поліцейські з’ясували, що напередодні пожежі господар квартири проводив час та розпивав алкогольні напої з малознайомим товаришем. Потім знайомий почав вимагати паролі від банківських карток чоловіка, щоб купити ще алкоголю. Під час сутички він вдарив ножем хазяїна квартири, зачинив її та пішов геть з картками. Через добу в оселі сталося замикання електропроводки через працюючий вентилятор, в результаті чого виникла пожежа", - повідомили в поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) КК Україні. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочинів. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Чернігові під час пожежі загинули двоє чоловіків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП