ubivstvo-studentok-u-kharkovi-zatrimaniy-viznav-provinu

Убивство студенток у Харкові: затриманий визнав провину

 • 12519 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Чоловік, якого затримали за підозрою у вбивстві двох турецьких дівчат-студенток в Харкові, визнав свою провину. Йому обрано запобіжний захід. Про це повідомив радник Посольства Турецької Республіки в Україні з питань внутрішніх справ Хакан Сирали, передає УНН із посиланням на прес-службу Нацполіції.

"...турецька сторона повідомила, що на суді затриманий визнав свою провину. Суд вже обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. За законодавством Туреччини йому загрожує довічне позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, чоловік, який імовірно вбив двох турецьких дівчат-студенток в Харкові, був затриманий у Стамбулі в Туреччині.

Підозрюваного у вбивстві двох турецьких дівчат в Україні "спіймали на кладовищі в стамбульському районі Пендік".

Нагадаємо, 3 січня поліція Харкова повідомила про вбивство іноземних студенток 20-ти і 22-х років. Тіла убитих з ознаками насильницької смерті виявили в одній з квартир в Харкові. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст.115 КК - умисне вбивство.

Пізніше в поліції повідомили, що головний підозрюваний у справі про вбивство іноземних студенток в Харкові - чоловік 1998 року народження, громадянин Туреччини, 2 січня вилетів з України до Туреччини.

Поліція Харкова повідомила про підозру у скоєнні подвійного вбивства іноземних студенток громадянину Туреччини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП