ubolivalniki-rizko-kritikuyut-stolichne-dinamo-komanda-u-provalli

Уболівальники різко критикують столичне "Динамо": команда у проваллі

 • 13404 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Учора, 20 вересня, кияни провели матч першого туру групового турніру Ліги Європи. "Динамо" втратило перемогу над "Астаною" на останніх хвилинах, завершивши поєдинок з рахунком 2:2. Уболівальники синьо-білих і футбольні експерти виступали з різкою критикою на адресу команди, передає УНН.

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло заявив, що "дивитися матчі "Динамо" - це мазохізм для вболівальника".

"Залишається тільки чекати і сподіватися на кращі часи. Дасть Бог, мине і це. Все дуже погано. Команда попливла. Яке рішення прийме Ігор Суркіс, важко передбачити. У п'ятницю всі дізнаємося. У мене до всіх питання. Проблема в тому, що я все бачу і розумію, але говорити не можу. Давлюся всередині себе", - написав він на станиці в Facebook.

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков також не знайшов виправдань для "Динамо".

"Доки? Ніяких проблем з легіонерами-новобранцями - це була команда минулого сезону, за винятком рокіровки Бесєдін - Русин. І чому вона грає так слабо? В якій ланці, в якій лінії, на якій позиції можна заспокоєно зітхнути і вимовити: "Ну, хоч тут ..."

Гол Гармаша був максимально халявним. Я добре ставлюся до Хацкевича - він хороша і далеко не дурна людина. Але команда зараз знаходиться в такому проваллі, що захищати її нічим і нема за що. І що ми тепер - з жахом чекаємо візиту "Десни" і поїздки в Маріуполь?

Ще ж і підставились геніально: два матчі по 2:2, тільки одні з Німеччиною, а інші з Казахстаном... Цікаво, чи знайдеться експерт для фрази "Казахстанський футбол нині на підйомі?" - написав Франков в своїй авторській колонці.

Заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов, в свою чергу, вважає, що "Динамо" треба звільнити головного тренера Олександра Хацкевича і спортивного директора Євгена Краснікова.

"Після матчу з "Астаною" (2:2) порадувати мене могли тільки дві речі: звільнення Краснікова і відставка Хацкевича.

Я не вірю в те, що з цим тренерським штабом "Динамо" доб'ється успіху, так само як не вірю в те, що за Краснікова буде нормальне кадрове підсилення. Для мене він - чужорідне тіло в клубі, та ще й необгрунтовано розрекламоване, чиї футбольні успіхи в далекому минулому", - написав він у Facebook.

Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук також прокоментував гру з "Астаною". За його словами, він не знає, "що останнім часом відбувається" з командою.

"Не вистачило концентрації. Не знаю, що останнім часом відбувається, але обидва голи були ідентичними - з лінії воротарської головою. ... Так, у другому таймі були моменти, але не можу сказати, що ми контролювали гру, вони теж непогано тримали м'яч. Те, що не забили багато моментів, нам і відгукнулося в кінці гри", - сказав він.

Сидорчук також розповів, що після гри в роздягальні динамівців панувала тиша.

"Кожен занурився у свої думки ... Знову неприємно, як День бабака, вже цілий місяць триває. Ніякого позитиву від футболу не бачу.

... Як з цього вибратися? Тільки через роботу. Потрібно, щоб кожен переглянув ставлення, саме в дрібницях, тому що дрібниць у футболі не буває, як ми бачимо. Якщо рік тому нас мало хто карав, то зараз ми платимо за ці дрібниці дуже багато", - завив капітан.

Як писав УНН, керівництво "Динамо" підозрюють в ухиленні від сплати податків.

Також нагадаємо, раніше один з українських журналістів повідомив, про те, що ФК "Динамо" готують до продажу.

Українські Національні Новини

Спорт