uchasniki-strilyanini-bilya-nichnogo-klubu-v-ivano-frankivsku-postanut-pered-sudom

Учасники стрілянини біля нічного клубу в Івано-Франківську постануть перед судом

 • 7948 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно шести учасників стрілянини біля нічного клубу "Ельдорадо" в Івано-Франківську. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області, передає УНН.

"Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень", – йдеться в повідомленні.

Як встановило досудове розслідування, 1 квітня жителі Києва та Київської області, перебуваючи в одному з нічних клубів Івано-Франківська, застосували вогнепальну зброю та умисно спричинили відвідувачам закладу тілесні ушкодження шляхом нанесення ударів руками та ногами. В результаті завдано шкоду двом потерпілим особам.

"Під час досудового розслідування всім шістьом фігурантам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. На теперішній час Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо шести зазначених осіб за скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", – зазначили в прокуратурі.

За вчинені дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Нагадаємо, 1 квітня близько 3:00 ночі біля клубу "Ельдорадо" в Івано-Франківську сталася стрілянина. Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту для шести підозрюваних у причетності до стрілянини. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП