uchasnitsya-spice-girls-perenesla-seryoznu-operatsiyu

Учасниця Spice Girls перенесла серйозну операцію

 • 26900 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Мел Бі, учасниця легендарного гурту Spice Girls, який оголосив про возз'єднання після 10-річної перерви, потрапила до лікарні та перенесла серйозну операцію. Про це співачка повідомила у Instagram, передає УНН.

"Дякую всім чудовим медсестрам і моїм чудовим хірургам за турботу та досвід, наданий мені у лікарні, куди я потрапила із переломом ребер та пошкодженою рукою. Зараз у мене шви на правій руці, а ще я намагаюся триматися рівно, щоб зламані ребра зросталися", - зазначила Мел Бі.

У повідомленні також йдеться: "Мені довелося, на жаль, скасувати мою автограф-сесію у Нью-Йорку, я дуже розчарована, проте можу запевнити вас, що це обов'язково станеться пізніше".

При яких обставинах були отримані травми, Мел Бі не повідомила. Як повідомив портал TMZ, інцидент стався в будинку друга співачки. Виконавиця впала з драбини, не втримавши рівновагу.

Як повідомляв УНН, раніше поп-гурт Spice Girls повідомив про возз’єднання і відновлення концертної діяльності. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

When your besties show up to hospital with hugs laughter and ALOT of love,ahhhh I love my spice girls yipppeee #friendship #family #spicegirls

Публикация от Scary Spice Mel b (@officialmelb)

Українські Національні Новини

Новини Світу