udar-po-chasovomu-yaru-kilkist-zagiblikh-znovu-zrosla-sered-zagiblikh-ye-ditina

Удар по Часовому Яру: кількість загиблих знову зросла, серед загиблих є дитина

 • 138156 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Внаслідок ракетного удару по п'ятиповерховому житловому будинку у Часовому Яру Донецької області збільшилося кількість загиблих до 43. Про це повідомляє ДСНС в Донецькій області, пише УНН.

Цитата

"Станом на 18:00 особовим складом Головного управління виявлено та вилучено з-під завалів зруйнованого внаслідок обстрілу 5-ти поверхового житлового будинку в м. Часів Яр тіла 43 загиблих осіб, з них 1 дитина (хлопчик близько 9 років), проведено розчищення та розбір понад 420 тонн зруйнованих елементів будинку, роботи тривають", - сказано в повідомленні.

Деталі

Від ДСНС залучено 57 людей і 8 одиниць техніки, два автокрана, два навантажувача та автогрейдер від місцевих органів влади. На місці чергує автомобіль швидкої медичної допомоги.

Доповнення 

9 липня російські окупанти вдарили з "Ураганів" по місту Часів Яр, на Донеччині. Щонайменше 30 людей перебувають під завалами 5-поверхівки. На місці працюють рятувальники.

Росіяни завдали вісім ударів по мирному населенню, вбили та поранили мешканців. Розстрілювали артилерією, танками, ракетами. Під вогнем ворога перебували міста Сіверськ, Слов’янськ, Бахмут, Торецьк, села Новомиколаївка, Опитне.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП