udarom-armiyi-rf-po-khmelnitskomu-poshkodzheno-navchalni-zakladi-ta-bagatopoverkhivki-ye-poraneni-mer

Ударом армії рф по Хмельницькому пошкоджено навчальні заклади та багатоповерхівки, є поранені - мер

 • 748684 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Через ворожий удар по Хмельницькому пошкоджено 3 навчальні заклади та близько 10 агатоповерхових житлових будинків, є двоє поранених. Про це в ефірі телемарафону повідомив мер Хмельницького Олександр Симчишин, пише УНН.

Цитата

"Чергова терористична атака на Хмельницький. Є три пошкоджених навчальних заклади, є близько 10 пошкоджених багатоповерхових житлових будинків. Десь півтисячі вікон і балконів знищено, пошкоджено частину техніки, пошкоджений один приватний транспортний засіб. І, дійсно, маємо двох поранених цивільних осіб", - повідомив Симчишин.

З його слів, поранення незначні, життю людей нічого не загрожує.

Деталі

За даними Хмельницької міськради, ворожа атака вплинула на рух електротранспорту. "Тимчасово, вимушено, сьогодні, 18.02.2023 року, у зв’язку з військовою агресією рф тролейбуси маршрутів №4 та №4А курсуватимуть по маршруту №7", - ідеться у повідомленні мерії у Telegram.

Доповнення

По Україні була оголошена повітряна тривога. Повідомлялося про пуски ворожих ракет по Україні, які зокрема рухалися у західному напрямку. Згодом у Хмельницькому були вибухи.

Українські Національні Новини

Війна