ugorschina-svidomo-obminyuye-dushi-mertvikh-ukrayinskikh-ditey-za-naftovi-pryaniki-podolyak

Угорщина свідомо обмінює душі мертвих українських дітей за нафтові пряники, - Подоляк

 • 158076 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Радник голови Офісу 6-го Президента України Михайло Подоляк прокоментував заяву спікера парламенту Угорщини Ласла Кевера, що у Зеленського "психічні проблеми". Про це повідомляє УНН.

Деталі

"Єдина “проблемна” країна у європейській родині, пане Ласле Кевере, це Угорщина, яка блокує будь-які реакції на звірства росії в Україні. Офіційному Будапешту варто перестати хизуватися своєю людожерською позицією. Подібні заяви залишать вам не найкраще місце в підручниках історії", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Подоляк додав, що російські кати вбивають, ґвалтують і знищують міста нашої країни, а Зеленський відстоює свій народ і отримує допомогу від Європи.

"Президент Зеленський б’ється за свій народ. Європа допомагає й подає набої. Угорщина свідомо обмінює душі мертвих українських дітей за нафтові пряники", - написав чиновник.

Нагадаємо

Спікер парламенту Угорщини Ласло Кевер в ефірі одного угорського телеканалу висловився, що у президента України Володимира Зеленського "психічні проблеми" через те, що він іноді надто жорстко просить партнерів про підтримку своєї країни.

Українські Національні Новини

Політика