ugorschina-vidpovila-na-zvinuvachennya-cherez-zakon-pro-migrantiv

Угорщина відповіла на звинувачення через закон про мігрантів

 • 8864 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Міністерство закордонних справ Угорщини відкинуло стурбованість Управління Верховного комісара ООН у справах біженців через ухвалення закону про посилення вимог до шукачів притулку. Про це повідомляє УНН з посиланням на агенцію MTI.

"Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН – ред.) приєдналося до ліберальних політиків і неурядових організацій, які фінансуються з-за кордону, не розуміючи, що закон застосовується до всіх", - зазначив представник Міністерства закордонних справ Угорщини Тамаш Менцер.

Він також додав, що УВКБ ООН "сприяє анархії і хаосу" в питаннях безпеки і верховенства закону в Європі.

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців раніше висловило стурбованість схваленим парламентом Угорщини законом, який забороняє нелегальним мігрантам вільно пересуватися країною.

Нагадаємо, що парламент Угорщини 7 березня ухвалив закон про примусове утримання біженців у тимчасових таборах або транзитних зонах на південному кордоні країни. При цьому угорська наголошує, що дія закону не поширюється на дітей віком до 14 років, які перебуватимуть під опікою служб захисту дитини.

Як повідомляв УНН, Угорщина вирішила тримати всіх біженців у транзитних зонах на кордоні.

Згодом управління Верховного комісара ООН у справах біженців висловила занепокоєння через схвалення цього закону.

Українські Національні Новини

Новини Світу