ugortsi-zdivuvali-pochali-vipuskati-igriste-u-blyashankakh

Угорці здивували: почали випускати ігристе у бляшанках

 • 15120 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Угорська виноробня випустила білі і рожеві ігристі вина Font Secco у бляшанках, повідомляє УНН з посиланням на The Drinks Business.

На виноробні Font Pincészet впевнені, що ігристі вина в екологічних банках роблять алкоголь зручним і легким для транспортування, щоб споживачі могли насолоджуватися ним в дорозі і на свіжому повітрі.

Партнери виноробні і автори незвичайної упаковки компанія CANPACK відзначають, що екологічні бляшані банки продовжують залишатися в центрі уваги виробників, зацікавлених в ініціативах щодо збереження навколишнього середовища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На полицях магазинів з'явився український коньяк в незвичайній пляшці

Відзначимо, що в усьому світі алкогольні виробники часто використовують упаковку для своїх напоїв з певними цілями, надаючи їм незвичайну форму.

Наприклад, на українському ринку міцного алкоголю недавно з'явився коньяк в незвичайній пляшці у формі коньячного бокала. Виробник - лікеро-горілчаний завод Prime - зазначає, що така форма пляшки обрана з метою підкреслити суть їх коньяку.

А Каліфорнійський винзавод випустив нове вино для екстремалів в алюмінієвих пляшках, що не розіб'ються при будь-яких умовах і можуть нескінченно перероблятися.

Нагадаємо, раніше УНН зробив добірку найбільш незвичайних в світі пляшок для алкогольних напоїв, які здивують будь-кого.

Українські Національні Новини

Новини Світу