ukhilennya-vid-splati-podatkiv-vlada-ispaniyi-obshukali-villu-ramadani

Ухилення від сплати податків: влада Іспанії обшукали віллу Рамадані

 • 9236 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Влада Іспанії обшукала віллу відомого футбольного агента Фалі Рамадані, підозрюваного в ухиленні від сплати податків і "відмиванні" грошей, передає УНН з посиланням на thepaypers.com.

Так, податківці підозрюють Рамадані та його партнера Ніколу Данджанака в тому, що вони займалися фіктивною роботою на трансферному ринку футболістів зі Східної Європи.

За даними іспанської поліції, футбольні агенти входили в кримінальну мережу, яка контролює футбольні клуби в декількох країнах, серед яких Бельгія, Кіпр і Сербія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" міг ухилитися від сплати податків на суму більш ніж 400 млн грн

Відзначається, що футболісти лише номінально значилися в кіпрських командах, не беручи участь в іграх. Іспанські правоохоронці кажуть, що така схема дозволяла агентам йти від сплати податків в Іспанії.

Рамадані вважають одним з найуспішніших і найвпливовіших агентів в міжнародному футболі. Він представляє багатьох відомих гравців, включаючи зірку "Ювентуса" Міралема Пьяніча і гравця "Наполі" Каліду Кулібалі.

Також, за даними ЗМІ, агент Фалі Рамадані пов'язаний з компанією Lian Sports, клієнтом якої є українець Євген Коноплянка.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, податківці Англії заявили про рекордне зростання кількості футболістів, які ухиляються від сплати податків

Також нагадаємо, що кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків з боку ФК "Динамо" в кінці минулого року було передано ГБР.

Українські Національні Новини

Новини Світу