ukraina-mozhe-potrapyty-v-izrailskyi-paket-dopomohy-tsoho-tyzhnia-dzhonson

Україна може потрапити в "ізраїльський пакет" допомоги цього тижня — Джонсон

 • 31160 переглядiв

Цього тижня Палата представників Конгресу США проголосує за пакет допомоги Ізраїлю після іранської атаки, і гроші для України можуть бути включені в цей пакет, повідомив прес-секретар Конгресу Майк Джонсон.

Цього тижня Палата представників Конгресу США проголосує за допомогу Ізраїлю після нападу Ірану і гроші для України можуть бути частиною цього пакету. Про це заявив речник Майк Джонсон, повідомляє Bloomberg, передає УНН.

Деталі

Республіканці у Палаті представників та Республіканська партія розуміють необхідність підтримки Ізраїлю. Деталі цього пакету зараз узгоджуються

сказав Джонсон у програмі Sunday Morning Futures на каналі Fox News.

За словами Джонсона, екс-президент Дональд Трамп підтримує надання Києву кредитів замість грантів та використання російських активів для оплати нової допомоги. Речник вважає, що ці елементи можуть бути частиною пакета.

Це ідеї, які, я думаю, можуть отримати консенсус

зауважив Джонсон.

Джонсон зіткнеться з загрозою усунення з посади з боку республіканки з Джорджії Марджорі Тейлор Грін, якщо допустить голосування щодо допомоги Україні до того, як будуть введені нові обмеження на міграцію через південний кордон США, передає агентство. Однак у п'ятницю спікер отримав вирішальну підтримку від Трампа, який висловився проти будь-яких спроб усунути Джонсона.

Конгрес США наступного тижня розгляне законопроєкт на підтримку Ізраїлю14.04.24, 11:05 • [views_0]