ukrainska-rozvidka-znyshchyla-rosiiskyi-vertolit-ka-32-na-aerodromi-u-moskvi-dzherela

Українська розвідка знищила російський вертоліт Ка-32 на аеродромі у москві – джерела

 • 14211 переглядiв

Українська розвідка знищила російський багатоцільовий вертоліт Ка-32, який використовувався для логістики та евакуації на аеродромі "Остаф'єво" у Москві.

Українська розвідка знищила російський багатоцільовий гелікоптер Ка-32, який перебував  на аеродромі Остафьєво у москві. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела.

Співрозмовник УНН повідомив, що ГУР вдалося знищити багатоцільовий гелікоптер Ка-32, що перебував на аеродромі Остафьєво в москві.

Також джерело повідомило, що гелікоптер Ка-32, зокрема російські окупанти використовували для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій.

Доповнення

У ніч на 5 квітня у містах морозовськ (Ростовська область), енгельс (Саратовська область) та єйськ (краснодарський край рф), де розташовані військові аеродроми, пролунала серія гучних вибухів.

Наступного ранку у міноборони рф заявили, що вночі вони нібито відбили масовану атаку безпілотників і знищили понад 50 дронів.

10 квітня OSINT-розслідувач MT Anderson повідомляв, що під час атаки дронів на російський військовий аеродром в Єйську, були пошкоджені не тільки винищувачі, а й літак-амфібія Бе-200.

Анна Мурашко

Війна