ukrainski-rozvidnyky-vprodovzh-pershoi-polovyny-tyzhnia-znyshchyly-10-vorozhykh-viiskovykh-obiektiv

Українські розвідники впродовж першої половини тижня знищили 10 ворожих військових об’єктів

 • 26272 переглядiв

Український розвідувальний підрозділ "Кабул 9" за два дні знищив 10 військових об'єктів противника, зокрема автомобільну техніку, бензовоз та склад боєприпасів на Запорізькій ділянці фронту.

На Запорізькому фронті, за дві доби, українські розвідники зі спецпідрозділу "Кабул 9" утилізували дев’ять одиниць транспорту окупантів, серед яких "УАЗ" і "Камаз", бензовоз тощо, а також склад боєприпасів зс рф, передає УНН із посиланням на ГУР МО України.

Ворожий транспорт і склад БК ― розвідники продовжують нищити нечисть на фронті. Працює спецпідрозділ ГУР МО України "Кабул 9" ― за дві доби роботи на Запорізькому фронті розвідники виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту та польовий склад боєприпасів московських загарбників

 – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

У Міноборони Британії вважають, що удар України по заводу в Татарстані за понад 1000 кілометрів від кордону, підтверджує її здатність бити по об'єктах вглибині рф, обходити протиповітряну оборону і вражати об'єкти, що використовуються для ведення війни, демонструючи розвиток озброєнь великої дальності.

Розвідники з українського підрозділу "Група 13" розкрили подробиці своєї операції, під час якої вони використовували надводні безпілотники для знищення російського ракетного корабля "Івановець" у Чорному морі.